Коли їхати в Буковель.

Основним помилкою більшості людей є стереотип, що Буковель підходить тільки для зимового відпочинку. Але це не так, річна природа Карпат та західній частині України порадує кожного туриста і відпочиваючого своєї природою, ситної національною кухнею, красивими пейзажами. У багатьох перша асоціація при слові Карпати викликає картинку засніжених гір. Але Ви не уявляєте собі, наскільки чудово та заворожуюче виглядають гори влітку, наскільки вони потопають у зелені хвойних і листяних дерев.

В останні кілька років намітилася тенденція на збільшення потоку туристів із сусідніх країн: Румунія, Молдова, Угорщина, Польща та Білорусь. І більшість туристів з ближнього зарубіжжя відвідують Буковель саме в літній період.

Чи плануєте провести свою відпустку і хочете провести його в Карпатах? Рекомендуємо зупинитися в нашому готелі в Буковелі. Літній відпочинок має свій незабутній колорит, красиві і величні гори, привітні і гостинні жителі. Все це в сукупності робить відпочинок влітку незабутнім для всієї родини.

 

Основні переваги відпочинку в Буковелі влітку

Різний види відпочинку: починаючи зі спокійною і помірною пішої прогулянки по різних природних пам’яток, можна відвідати водоспади, озера, річки, ліс, а, так само послухати спів птахів, насолодившись приємним тишею і природним затишком.

Хтось же віддає перевагу більш активний вид відпочинку, наприклад, рафтинг або швидкісний підйом на гору. Прогулянки на велосипедах по пересіченій місцевості або відвідування смуги перешкод.

Також в літній період ціни на відпочинок нижче, ніж в зимовий. Адже основний потік туристів відбувається взимку.